Hoe lang duurt het voor er een geschikte dienstverlener is gevonden?

U kunt onze lokale contactpersonen inschakelen om voor u op zoek te gaan naar een passende dienstverlener. Wij hebben een groot bestand van toegewijde dienstverleners in heel Nederland. Afhankelijk van uw precieze vraag en wensen geven wij u een indicatie hoe snel wij voor u een geschikte hulp beschikbaar hebben. Vaak regelen wij op korte termijn een gescreende hulp.

Wanneer u zelf een aanvraag plaatst, selecteert u een aantal dienstverleners die u aanspreken. Zij worden direct benaderd of ze de vacature willen accepteren.

Wanneer de dienstverlener naar keuze niet heeft gereageerd wordt uw aanvraag doorgestuurd naar een andere dienstverlener uit uw omgeving. Als er daarna geen dienstverlener meer reageert dan krijgt u hier een bericht over.

Dagelijks zijn we bezig met het uitbreiden van ons bestand aan dienstverleners, de kans is klein dat u via ons dus niet aan een dienstverlener kan komen.