Zijn de dienstverleners betrouwbaar en gekwalificeerd?

Wij beschikken over een zeer groot bestand aan dienstverleners in heel Nederland. Bij alle dienstverleners vindt er een screening plaats.

Als u zelf een aanvraag/vacature plaatst kunt u zien of de dienstverlener een persoonlijk gesprek heeft gehad met uw lokale contactpersoon, een intakegesprek heeft gehad met het hoofdkantoor, of hij/zij een ID verificatie heeft afgerond en u kunt de beoordelingen bekijken van andere klanten.