Hoe reageer ik op vacatures?

Per e-mail ontvang je een melding wanneer er een nieuwe vacature in jouw regio beschikbaar is. Je kunt deze vacatures inzien via het UWassistent portaal. Je logt daarvoor in op de website van UWassistent en klikt op het kopje 'Vacatures' in het menu aan de linkerzijde.

Door een vacature aan te klikken in het portaal, zie je rechts in je scherm alle beschikbare informatie over deze aanvraag. Heb je interesse? Klik dan op de groene knop 'Reageer nu'.

Naast de reguliere vacatures die je ontvangt, kan het ook voor komen dat een vacature speciaal aan jou wordt voorgelegd. In dat geval heeft de klant of jouw contactpersoon op basis van jouw online profiel bij UWassistent jou uitgekozen voor deze vacature. Het is aan jou om deze vacature wel of niet te accepteren. Ook hiervan ontvang je per mail een bericht.
De vacatures waar jij voor bent uitgekozen vind je terug in jouw Dashboard onder het kopje 'Bevestiging nodig (geselecteerd door klant)'. Ook zie je deze voorgelegde aanvragen terug onder het kopje 'Vacatures' onder het tabblad 'Bevestiging Nodig'. Wanneer je geen interesse hebt in deze voorgelegde vacature, dan wordt de vacature automatisch voorgelegd aan alle andere beschikbare dienstverleners uit de regio.

Er zijn dus twee soorten vacatures; aanvragen waar jij specifiek voor bent geselecteerd en de 'open vacatures'.

Belangrijk: om te kunnen reageren op vacatures dien je eerst een intake te hebben met het hoofdkantoor van UWassistent óf je rondt jouw ID verificatie af.

In onderstaande video zie je terug waar je kunt reageren op jouw vacatures: