Wanneer word ik uitbetaald?

De betalingen zijn altijd achteraf. De klant ontvangt de factuur 3 a 4 werkdagen nĂ¡ de laatste afspraak van de maand. De betalingen ontvang je van de betalingsprovider Online Betaalplatform (op je rekening komt 'Online Payment Stichting' te staan). De status van je betalingen kun je vinden als je bent ingelogd in het UWassistent portaal onder 'betalingen'.

De klant betaalt via iDeal en overschrijving:
Betaalt je klant via iDeal of overschrijving dan heb je de uitbetaling de volgende dag op je rekening.

De klant betaalt via een automatisch incasso:
Betaalt je klant via de automatische incasso, dan zit er een verwerkingstijd op van ongeveer 10 dagen. Vanaf het moment van het versturen van de factuur moet je 10 dagen rekenen voordat het naar jou wordt overgemaakt.

De klant betaalt via een PGB-budget:
De klant dient de factuur in bij de SVB en zij keren dit bedrag binnen 14 dagen uit. Je dient er dus rekening mee te houden dat het zo'n twee weken kan duren voordat het bedrag naar jou wordt overgemaakt (afhankelijk van wanneer de klant de factuur heeft ingediend en of het budget al rond is vanuit de SVB).

De klant loopt via een zorgverzekering:
Indien de klant via bijvoorbeeld de Letselschade hulpdienst of Metzorg loopt, komt er meer administratie bij kijken, waardoor het ongeveer twee weken duurt voordat het bedrag naar jou wordt overgemaakt.